Team

 

Marieke van Druten

 

Leider, motor en mentor. Marieke heeft verschillende rollen bij NIVO. Maar welke pet ze ook opzet: haar loyaliteit en de wil om succes te behalen, zijn onverminderd groot. Marieke focust zich daarbij sterk op de toekomst, maar houdt ondertussen ook oog voor het nu.

 

 

 

 

Ted van Kilsdonk

 

Net wat harder lopen, extra tijd investeren om iemand goed te leren kennen, en aandacht besteden in het kwadraat. Dat is Ted ten voeten uit. En het mooie is: dankzij deze eigenschappen weet ze precies wat een opdrachtgever of uitzendkracht nodig heeft. En zo komt ze tot oplossingen waar iedereen écht mee geholpen is.

 

 

 

Max van Berkom

 

Qua leeftijd is Max nog een ‘jonge hond’. In zijn werkwijze is hij dat allesbehalve: die is secuur en gedegen. Hij bereidt zich tot in de puntjes voor, vraagt door tot hij een compleet beeld heeft en als het nodig is plant hij meerdere gesprekken. En dat werkt: negen van de tien keer vindt Max de juiste kracht voor de juiste plek.

 

 

Kasia van Herpen

 

Kasia heeft magische krachten. Het lukt haar om de juiste technische vakmensen over de grens te vinden én ze te overtuigen om naar Nederland te komen – en hier te blijven. Kasia’s troeven? Haar achtergrond helpt natuurlijk, maar ook haar (mensen)kennis, rust en duidelijkheid. Net als haar vrolijke noot.

 

 

 

Daan Bos

Eigenaar

 

Daan heeft naar eigen zeggen de kleinste rol, maar de basis is door hem gelegd. Dat het NIVO-team hierop zelfstandig kan voortborduren, toont zijn vertrouwen én het lef om los te laten. Overigens staat hij, betrokken en trots als-ie is, op de achtergrond altijd klaar.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.