Werving & Selectie

Hoe werving en selectie in z’n werk gaat? Dat begint met een profiel van de beste kandidaat. Maar omdat we opdrachtgevers door en door kennen, weten we in grote lijnen al hoe dat eruitziet. Het is slechts een kwestie van finetunen.


Met dat profiel op ons netvlies starten we een effectieve wervingscampagne. Online, omdat we potentiële arbeidskrachten daar zeer gericht kunnen bereiken. En met krachtige vacatureteksten, fraaie landingspagina’s en efficiënt projectmanagement. Alles om de juiste vakmensen voor je te vinden.


We zorgen er overigens niet alleen voor dat de kandidaat bij je bedrijf past, maar ook andersom. Want we gaan natuurlijk wel voor een langdurige samenwerking. Ook helpen we je om je nieuwe collega snel thuis te laten voelen. Door alles goed te regelen en samen een warm welkom in te richten.


Kennen we elkaar nog niet?

Laten we ontdekken of we bij elkaar passen. Als dat zo is, gaan we er ook echt voor: we steken dan volop energie in onze relatie. Natuurlijk, we zullen even nodig hebben om je bedrijf door en door te leren kennen. Maar dat laten we zo kort mogelijk duren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.