Team


Daan

Oprichter/eigenaar

 

Minstens zo eigenwijs als zijn klanten, maar dat mag ook best met zóveel kennis van de markt. Haalt aan de lopende band nieuwe vacatures binnen, maar brengt zoekende partijen ondertussen vooral effectief met elkaar in contact. Soms is Daan een ongeleid projectiel, maar juist dát levert de allermooiste uitdagingen op. Een echte kansenpakker dus, die maar wat trots is op zijn team en zijn bedrijf. 

 

 

Marieke

Directeur

Onderscheidt zich met haar vizier, dat al op overmorgen staat. Gedreven en rechtvaardig, maar vooral een klassiek voorbeeld van het schaap met vijf poten. Met een schat aan ervaring in het uitzenden, ondernemen en managen, is Marieke dé aangewezen persoon om NIVO samen met Daan verder uit te bouwen.

 

 

Kasia

Uitzendconsulent

 

Met zóveel hart voor de zaak is ze de perfecte bemiddelaar. Dankzij haar achtergrond is ze bij uitstek in staat om onze Poolse uitzendkrachten in de breedste zin van het woord te begeleiden. Voor Kasia tellen maar twee dingen: de overgang naar Nederland versoepelen én onze kenmerkende NIVO-geest succesvol overbrengen. Ze weet immers als geen ander waar het bij ons om gaat: de helden zelf.

 

  

Ted

Wervings- en selectieconsulent

 

Met haar enorme drive is Ted een absolute meerwaarde. Ze bijt zich vast in vacatures om vervolgens pas los te laten bij een perfecte match tussen klant en kandidaat. Denkt én handelt out-of-the-box en neemt de tijd om klanten écht te leren kennen. Daarbij laat haar onderbuikgevoel haar nooit in de steek. En dat weten opdrachtgevers ook. 

 

NIVO aan het werk bij HEESEN Yachts

Ode aan
de helden
van NIVO.

NIVO aan het werk bij HEURKENS & VAN VELUW Metaalindustrie

Ode aan
de helden
van NIVO.

NIVO aan het werk bij SPIERINGS Mobile Cranes

Ode aan
de helden
van NIVO.

NIVO aan het werk bij VDL Mast Solutions

Ode aan
de helden
van NIVO.

NIVO aan het werk bij HEESEN Yachts

Ode aan
de helden
van NIVO.

NIVO aan het werk bij ENCO van Grinsven

Ode aan
de helden
van NIVO.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.